Kurser

Chokoladekursus 1

At lave sine egne fyldte chokolader er en hyggelig aktivitet, som vil skabe glæde i familien.

Dette er et kursus for dig som gerne vil lære at temperere chokolade og lave fyldte chokolader i rigtige chokoladeforme.

På kurset bliver du guidet igennem, hvordan du kommer fra at stå med din nye chokoladeform i hånden til at vende færdige fyldte chokolader ud. 

Vi skal arbejde med:

  • Fyld i chokolader
  • Temperering af chokolade
  • Fyldning af chokoladerne
  • Teknikker til lukning af chokoladerne i formene

Hvis der er tid, prøver vi, hvad man ellers kan bruge sine nye tempereringsevner til.

Alle kommer til at lave én slags fyld, temperere chokolade min. 2 gange samt lave 2 forme med chokolader som man naturligvis får med hjem.

Vi arbejder med kvalitetschokolade fra Callebaut, som er en rigtig lækker belgisk chokolade.

Kursusdatoer: 

Chokoladekursus 1: Tirsdag den 14. januar kl. 9:30-13:30

Tilmelding: Tilmeld dig her.

Chokoladekursus 1: Lørdag d. 18 januar kl. 9:30-13:30

Tilmelding: Tilmeld dig her.

Varighed: 4 timer.

Pris: 600,- kr.

Max. deltagerantal: 8 deltagere.

Kursussted: Skolekøkkenet på Himmerlands Ungdomsskole, Elevvej 10, 9600 Aars.

Instruktør: Sara Mols Græsborg. Lærer på Himmerlands Ungdomsskole – bageglad amatørbager og deltager i den storebagedyst i DR 2018.

Husk noget at transportere chokoladerne hjem i samt madpakke. Der er pizzaria/grillbar i byen som evt. kan benyttes.