Kurser

Chokoladekursus 1  – et 5 timers kursus for begyndere

At lave sine egne fyldte chokolader er en hyggelig aktivitet, som vil skabe glæde i familien.

Dette er et kursus for dig som gerne vil lære at temperere chokolade og lave fyldte chokolader i rigtige chokoladeforme.

På kurset bliver du guidet igennem, hvordan du kommer fra at stå med din nye chokoladeform i hånden til at vende færdige fyldte chokolader ud.

Jeg vil holde oplæg om forskellige typer af fyld og hvordan man kan pynte chokoladerne så det passer til fyldet. I skal smage på forskellige slags chokolade, fra lys til mørk men også forskellige kvaliteter. Jeg vil fortælle kort om forskellige måder at lave chokoladetemperering og så bruge god tid på, sammen med dig, at temperer chokolade, så du føler dig sikker i at gøre det selv.

Du skal arbejde med:

  • Fyld i chokolader
  • Temperering af chokolade
  • Fyldning af chokoladerne
  • Teknikker til lukning af chokoladerne i formenen
  • Hvordan kan man bruge chokoladeresterne

Alle kommer til at lave min. 2 slags fyld, temperere chokolade min. 2 gange samt lave 2 forme med chokolader som man naturligvis får med hjem. Vi arbejder med kvalitetschokolade fra Callebaut, som er en rigtig lækker belgisk chokolade. Du får 45-60 stykker chokolade med hjem, alt efter hvilken type forme du vælger at arbejde med. Der vil være mulighed for at købe forme, skåle, chokolade m.m. med hjem til kursuspriser. 

Kursusdatoer: 

Chokoladekursus 1 (langt kursus) : Søndag d. 8 november 2020 9:30-14:30 , 5 timer. Pris: 650,- kr.

Tilmelding: send en mail til Sara@kagerforealle.dk og oplys navn(e), så vender jeg tilbage og fortæller om der er plads på holdet.  Max. deltagerantal: 8 deltagere.

Kursussted: Skolekøkkenet på Himmerlands Ungdomsskole, Elevvej 10, 9600 Aars.

Instruktør: Sara Mols Græsborg. Lærer på Himmerlands Ungdomsskole, bageglad amatørbager og deltager i den store bagedyst i DR 2018.

Husk madpakke, forklæde og noget at transportere dine egen chokolader hjem i.

Skal jeg komme hjem til dig?

Jeg afholder også private kurser hvor jeg tager ud i virksomheder eller hos private. Jeg afholder 3 timerskursus, hvor jeg medbringer fyldet og i kan koncentrere jer om chokoladen.

 

Billeder fra tidligere kurser: