Skær løgene i små stykker, og svits dem på panden sammen med olie og hvidløg.
Svits det finthakkede kål med.
Skær kyllingebrystet i små stykker imens
Tag løg og kål af panden og steg kyllingestykkerne på panden.
Skær forårsløgene i tynde ringe og tilsæt dem kødet.
Når kødet er færdigstegt kommes hakket persille, løg og kål tilbage i panden, og det hele smages til med salt og peber.
Tag et stykke wontondej, og læg lidt af fyldet på det. Det skal kunne foldes over midten, så fyldet kommer til at ligge i den ene ende af det nye rektangel.
Herefter foldes fra dejhjørnet til modsat side. Dejen "vippes" i trekanter.
Sæt en stor gryde over med olie til friturestegningen. Ca. 2-3 cm. olie i bunden.
Put 4-6 af wontonerne i gryden, og lad dem ligge til de bliver lækre gyldenbrune.
Når de er sprøde og lækre, tages de op, og lægges på et stykke køkkenrulle, så olien kan suges ud. Sørg for at hælde så meget som muligt fra først.
Når de er helt tørre, kan du evt. lægge dem i et fad og putte dem i ovnen ved svag varme, så de holder sig lune.