Kontakt mig

Bage eller chokoladekursus? Skal du bruge en kage ? Lave et arrangement med dine veninder? Udfordre kollegerne? Så kontakt mig på 60 89 26 34 eller via kontaktsiden

Jeg bookes til:

 • At lave en kage helt efter jeres ønsker til en stor fest.
 • kageworkshops i f.eks. butikscentre og by arrangementer eller for private grupper.
 • events for firmaer – teambuilding med kagebageri
 • Private chokoladekurser, polterabend o.l.
 • Foredrag som er tilpasset bestemte målgrupper f.eks. Børn, folk som gerne vil lidt bag om bagedysten, eller bageglade som gerne vil have inspiration.  Jeg kan fortælle om mine oplevelser i bagedysten, om livet mellem optagelserne og bagefter. Jeg fortæller om nogle af de ting som ikke kom med i udsendelserne, om tankerne bag nogle af kagerne.
 • at bage kage til en særlig dag
 • Har du en anden idé så tøv ikke med at ringe. Jeg er eventmager og altid frisk på en sjov udfordring. Læs mere her: kurser

  Lidt om mig

  Du kender måske mit ansigt fra Den store bagedyst 2018 på DR, fra foreningslivet i vesthimmerland eller fra Himmerlands Ungdomsskole hvor jeg gennem tiden har haft fornøjelsen af  2000 elever og fortsat har min dagligdag.

 • Jeg er uddannet lærer i 2002, Eventmager i 2018 og chocolatier i 2022.
 • Min passion for at lave mad og bage har altid eksisteret. Jeg er opvokset med maddage og alt brød og kage har altid været hjemmebagt. Den glæde vil jeg gerne give videre. I mit job som efterskolelærer underviser jeg bl.a. i madkunst og jeg laver camps og kurser for børn og voksne i madlavning. Jeg er en egernmor som elsker at dyrke grøntsager, har frugttræer i haven og bærbuske i rigelige mængder. Jeg laver forråd af saft, marmelader, tomatsovs, soltørret chili, sirupper, samler nødder, og hvad jeg nu ellers finder på.
 • Sammen med min mand, Jakob, har jeg 3 børn. Emil på 17 år , Naja på 16 år og Thomas på 12 år og nyder livet i landsbyen i Vesthimmerland.

  Kager til særlige lejligheder

  Bestil et kagebord

  Fortæl hvad du drømmer om

Eksempler på arrangementer jeg har afholdt:

Pyntning af kager i Farsø rådhuscenter
 • Honningkagepyntning med juletema for personalet og deres børn i virksomheden Lasertryk (150 mennesker) Mia Rønbjerg, eventansvarlig på lasertryk: Endnu engang tak for et rigtig godt arrangement. Alle har snakket så godt om det. Så det er jo dejligt, at nye ideer og tiltag, tages godt imod https://www.lasertryk.dk
 • Foredrag arrangeret af Visionsrådet Vesthimmerland på Vitskøl kloster  Grethe Ravnsborg, Visionsrådet i vesthimmerland ” Sara er god til at fortælle om sine oplevelser. Dejligt smil”
 • Cupcakes pynting med kunderne i Hvidt og Frit i Aars.

  Fra online flødebollekursus med cystisk fibroseforening
 • kagepyntning for visit jammerbugen med børn i Blokhus (250-400 børn)
 • Foredrag for børn om bagedysen på Hjemly friskole og på  Himmerlands Ungdomsskole.
 • Kagebord til 200 og pynteworkshop for Års handelstandforening til By Night Års
 • Online bagninger for cystisk fibroceforening, FGU odensen, Firmaet impact,

Handelsstandsforening i Aars skrev tilbage: “ros til dig, vi syntes det havde været en rigtig god aften, så tusinde tak for din indsats”  https://aarshandel.dk/handelsstandsforeningen/

 • Flødebollekursus til polterabend
 • Dekorationskursus som en del af et personalearrangement, hvor kagerne skulle spises som dessert. Arrangør Uhrehøje http://uhrehoje.dk/
 • Kagepyntning og foredrag med 40 damer til landsbyarrangement i Tholstrup
 • Chokoladekursus for personaleforeningen på VIA university collage, Århus
 • Flødebollekursus for personaleforeningen i børnehaven lille madsens hus, Aars.

Da jeg lavet et begrænset antal events om året, er det godt at være ude i god tid. 

 

 

 

Send en besked til mig her