Flødebollekursus i Nordjylland og Midtjylland

Et flødebollekursus er et sikkert hit. Jeg afholder flødebollekurser i Nordjylland og Midtjylland

Flødebollekursus i Sparekassen Danmark

Mange muligheder 

Ikke 2 personaleforeninger, polterabender eller familier er ens og jeg tilpasser gerne arrangementet så det passer lige til jeres ønsker.  Jeg flytter gerne hele “chokoladekøkkenet” ud i firmaer eller til folk privat. Jeg har også mulighed for at leje et lokale i Haubro, 9600 Aars. Jeg afholder flødebollekurser i Nordjylland og Midtjylland.

Jeg laver kurser på datoer, som vi finder sammen og laver kurser til jeres antal og budget.  Tøv ikke med at tage kontakt på mail sara@kagerforalle.dk eller telefon  60892634.

Priseksempler:

Flødebollekursus for 4-6 personer 2,5 time:

Du lære at lave flødebolleskum, temperere chokolade, dyppe og pynte flødebollerne. Jeg har bunde med, men du får opskrifter til hvordan du selv kan lave forskellige bunde.  Hver person laver 20-25 flødeboller. Deltagerne kan lave forskellige smage og skum og jeg medbringer en “pyntebar” så flødebollerne bliver rigtig festlige. Du får opskrifter og en masse ideer med hjem.  Pris 400kr + transport eller lokaleleje (400kr).

Flødebollekursus for par 8-12 personer : 2,5 time:

Du lære at lave flødebolleskum, temperere chokolade, dyppe og pynte flødebollerne. Jeg har bunde med, men du får opskrifter til hvordan du selv kan lave forskellige bunde. Hvert par lave 20-25 flødeboller. Deltagerne kan lave forskellige smage og skum og jeg medbringer en “pyntebar” så flødebollerne bliver rigtig festlige. Du får opskrifter og en masse ideer med hjem.  Pris 600 kr per par + transport eller lokaleleje (400kr).

Har i lyst til bage jeres egne bunde kan det også lade sig gøre og jeg forlænger gerne kurset og laver forskellig slags pynt til flødebollerne.

Flødebollekursus for over 12 personer  – Ja det kan man godt 🙂

Jeg har lavet flødebollekuser for 20- 40  personer og tja op til 75 familier på 5 timer. Jeg er uddannet eventmager og er altid klar på at løse en spændende opgave. Send en mail på sara@kagerforalle.dk eller ring på 60892634 så finder vi en løsning som passer til jer.

Billedet her er fra teltet i Blokhus hvor jeg sammen med min store datter, far og 4 andre frivillige lavede 1100 flødeboller med 15 familier pr time til deres påskearrangement.

 

 

 

 

 

Påske Flødebollekursus 

3 timers  Familiekursus for 4-6 familier. 700 kr pr. familie.  Afholdes f.eks. på Himmerlands Ungdomsskole, Aars

Tag børn eller børnebørnene med i køkkenet og lær teknikken i at lave flødeboller. I skal selv lave skum og pynt. Bundene har jeg evt. klar til jer på forhånd. Jeg underviser jer i at temperere chokolade, så selv kan gøre det hjemme. Det chokolade, som bliver tilovers, skal I lave til festligt pålægschokolade som i også får med hjem. Lidt tålmodighed er krævet, så børnene skal helst være 6 år. Max 6 familier. 

I får ca. 20-25 flødeboller med hjem + chokoladerester pr familie. Der kan laves forskellige smage. 

I skal selv medbringe bøtter til at transportere flødebollerne og chokoladerester hjem i, med mindre vi er hjemme hos dig. 

 

Læs om Chokoladekurser her kurser og events

Send en besked til mig her

Se andre kurser her: Kager for alle, kurser og events 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *