Onlinekurser, kurser og events

Søger du onlinekurser, kurser eller skal du bruge et event ?

Måske trænger medarbejderne til en sjov oplevelse sammen, måske skal venindegruppen mødes for første gang i lang tid, eller byen skal fejre at vi må holde åbent igen.

Jeg har undervist børn og unge i 20 år. Siden min deltagelse i bagedysten har jeg lavet events og kurser for alle allersgrupper, fra små intime hold til store events for 250 børn.

Jeg tilbyder f.eks.

  1. Onlinekurser for firmaer, foreninger og private
  2. Chokolade og bagekurser hjemme hos dig eller i virksomheden.
  3. Workshops til byfester, i køkkenfirmaet, hos handelstandsforeningen eller til firmafesten

Prisen afhænger af hvad vi skal lave, deltage antal og hvor i landet jeg skal komme hen, hvis det da ikke er online:-)

Jeg er uddannet eventmager, lærer og har nemt ved at snakke med både børn og voksne. – tøv ikke med at tage kontakt Sara@kagerforalle.dk eller telefon 60892634

”Vi bookede Sara til en omgang live bagning af fastelavnsboller – vi som virksomhed havde brug for at få online arrangementer ind under huden på folk, på den fede måde! – det lykkedes med Sara’s kursus, vores medarbejdere fik engageret deres familier og skabte sammen fastelavnsboller, som endte i en lille ”Impact bagedyst” hvor virksomhedens ukronede fastelavnsbolle mester blev kåret. Jeg vil varmt anbefale Sara til den slags arrangementer, hun er helt i øjenhøjde, guidende og underholdende – og de små bagedyst historier var guld værd for vores yngste deltagere__”

Med venlig hilsen / Best Regards

SIGNE BORCH GODIKSEN
Office Team Lead

 

 

 

Det store chokoladekursus på himmerlands Ungdomsskole 

 – er ikke muligt pga coronaregler 

Dette er et kursus for dig som gerne vil lære at temperere chokolade og lave fyldte chokolader i rigtige chokoladeforme.

På kurset bliver du guidet igennem, hvordan du kommer fra at stå med din nye chokoladeform i hånden til at vende færdige fyldte chokolader ud.

Jeg vil holde oplæg om forskellige typer af fyld og hvordan man kan pynte chokoladerne så det passer til fyldet. I skal smage på forskellige slags chokolade, fra lys til mørk men også forskellige kvaliteter. Jeg vil fortælle kort om forskellige måder at lave chokoladetemperering og så bruge god tid på, sammen med dig, at temperer chokolade, så du føler dig sikker i at gøre det selv.

På kurset skal du arbejde med:

  • Fyld i chokolader
  • Temperering af chokolade – forskellige teknikker 
  • Fyldning af chokoladerne
  • Teknikker til lukning af chokoladerne i formene.
  • Hvordan kan man bruge chokoladeresterne til f.eks. chokoladebrud og pålægschokolade.

Alle kommer til at lave min. 2 slags fyld, temperere chokolade min. 2 gange samt lave 2 forme med chokolader som man naturligvis får med hjem. Vi arbejder med kvalitetschokolade fra Callebaut, som er en rigtig lækker belgisk chokolade. Du får 45-60 stykker chokolade med hjem, alt efter hvilken type forme du vælger at arbejde med. Der vil være mulighed for at købe forme, skåle, chokolade m.m. med hjem til kursuspriser. 

Chokoladekursus  :  5 timer. Pris: 650,- kr.

Kursussted: Skolekøkkenet på Himmerlands Ungdomsskole, Elevvej 10, 9600 Aars. (men pt ikke muligt på grund af skolens coronarestriktioner) 

Instruktør: Sara Mols Græsborg. Lærer på Himmerlands Ungdomsskole, bageglad amatørbager og deltager i den store bagedyst i DR 2018.

Husk madpakke, forklæde og noget at transportere dine egen chokolader hjem i.

Skal vi lave et event eller kursus hos dig?

Jeg afholder også private kurser hvor jeg tager ud i virksomheder eller hos private. Jeg afholder 3 timerskursus, hvor jeg medbringer fyldet og i kan koncentrere jer om chokoladen.

 

Billeder fra tidligere kurser:

På kurset bruger vi super lækker chokolade fra Callebaut i Belgien. Du kan læse mere om chokoladen her:  www.barry-callebaut.com