kurser og events

Jeg tilbyder chokoladekurser, flødebollekurser, bagekurser og events med kager.

Klik her:

Jeg har undervist børn og unge i 20 år. Siden min deltagelse i bagedysten har jeg lavet events og kurser for alle allersgrupper, fra 4 chokoladeglade damer, teambulding i virksomheder og til store events for 250 børn.

Jeg tilbyder f.eks.

  1. Onlinekurser for firmaer, foreninger og private
  2. Chokoladekursus, flødebollekursus og bagekurser hjemme hos dig eller i virksomheden.
  3. Workshops til byfester, i køkkenfirmaet, hos handelsstandsforeningen eller til firmafesten

Prisen afhænger af hvad vi skal lave, deltage antal og hvor i landet jeg skal komme hen, hvis det da ikke er online:-)

Jeg er uddannet eventmager, chocolatier, lærer og har nemt ved at snakke med både børn og voksne. – tøv ikke med at tage kontakt Sara@kagerforalle.dk eller telefon 60892634

”Vi bookede Sara til en omgang live bagning af fastelavnsboller – vi som virksomhed havde brug for at få online arrangementer ind under huden på folk, på den fede måde! – det lykkedes med Sara’s kursus, vores medarbejdere fik engageret deres familier og skabte sammen fastelavnsboller, som endte i en lille ”Impact bagedyst” hvor virksomhedens ukronede fastelavnsbolle mester blev kåret. Jeg vil varmt anbefale Sara til den slags arrangementer, hun er helt i øjenhøjde, guidende og underholdende – og de små bagedyst historier var guld værd for vores yngste deltagere__”

Med venlig hilsen / Best Regards

SIGNE BORCH GODIKSEN
Office Team Lead

“Vi har over en årrække haft et fantastisk samarbejde med Sara Græsborg, i forbindelse med vores familiefestivals i Blokhus.

Sara har stået for vores meget populære kage-workshops, hvor gæsterne skal dekorere de kager Sara på forhånd har bagt med krymmel og glasur.

Et kæmpe hit, hvor der ofte skaber kø langt udenfor teltet. Sara kommer med al materiale og er altid smilende og hjælpsom.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Sara Græsborg til dit næste arrangement”

Jannie Ratke, Turisme- & Eventkonsulent, Destination Blokhus

https://blokhus.dk/erhvervsforeningen-destination-blokhus.aspx

 

Skal vi lave et event eller kursus hos dig?

Jeg afholder også private kurser hvor jeg tager ud i virksomheder eller hos private.

 

Send en besked til mig her

Billeder fra tidligere kurser:

 

På kurset bruger vi super lækker chokolade fra Callebaut i Belgien. Du kan læse mere om chokoladen her:  www.barry-callebaut.com