Chokoladekursus for begyndere

Chokoladekursus for begyndere

Kan du samle mindst 6 personer, så finder vi en dato.

Kurset er for jer som gerne vil lærer at temperere chokolade og lave fyldte chokolader

På kurset bliver du guidet igennem, hvordan du kommer fra at stå med din nye chokoladeform i hånden til at vende færdige fyldte chokolader ud.

Du lærer at temperere chokolade, støbe skaller, høre om det forskellige fyld som jeg har lavet klar forhånd og lærer at sprøjte det i dine skaller. Efter en lille chokoladesmagning temperer vi chokolade igen og lukker chokoladerne.

På kurset skal du arbejde med:

  • Temperering af chokolade – forskellige teknikker
  • Fyldning af chokoladerne
  • Teknikker til lukning af chokoladerne i formene.
  • Hvordan kan man bruge chokoladeresterne til f.eks. chokoladebrud og pålægschokolade.

Du høre kort om

  • pyntning af chokolader
  • Chokolades indhold og kakaosmør
  • Forskellige typer af forme
  • Opbevaring af chokolade

Vi arbejder med kvalitetschokolade fra Callebaut, som er en rigtig lækker belgisk chokolade. Du får ca  stykker chokolade med hjem, alt efter hvilken type forme du vælger at arbejde med. Jeg har alt udstyret klar som i kan låne. Der vil være mulighed for at købe forme, skåle, chokolade m.m. til kursuspriser.

Chokoladekursus  :  2,5 timer. Pris: 400,- kr.pr person ved 6 personer.  + evt transport, hvis jeg skal komme til jer.

Kursussted: Har du et stort køkken eller har din arbejdsplads en kantine vi kan være i, er det perfekt. Ellers har jeg mulighed for at leje lokaler i Haubro, 9600 Aars

Jeg medbringer alt det udstyr som skal bruges. Husk blot forklæde og noget at transportere dine egne chokolader hjem i.

På kurset bruger vi super lækker chokolade fra Callebaut i Belgien. Du kan læse mere om chokoladen her:  www.barry-callebaut.com

Instruktør: Sara Mols Græsborg. Lærer på Himmerlands Ungdomsskole og uddannet chocolatier.

 

Kager for alle laver alle mulige slags chokolade og bageevents. Læs mere her: kurser og events