Chokoladekursus

Jeg er sprunget ud som kursusholder og er startet med chokolade. Her er lidt billeder fra chokoladekurset i januar hvor jeg havde 7 kursister en lørdag.

Kom på chokoladekursus

 

Næste kursus kan du læse om her: Chokoladekursus 1

Chokoladekursus 1  – et 5 timers kursus for begyndere

At lave sine egne fyldte chokolader er en hyggelig aktivitet, som vil skabe glæde i familien.

Dette er et kursus for dig som gerne vil lære at temperere chokolade og lave fyldte chokolader i rigtige chokoladeforme.

På kurset bliver du guidet igennem, hvordan du kommer fra at stå med din nye chokoladeform i hånden til at vende færdige fyldte chokolader ud.

Jeg vil holde oplæg om forskellige typer af fyld og hvordan man kan pynte chokoladerne så det passer til fyldet. I skal smage på forskellige slags chokolade, fra lys til mørk men også forskellige kvaliteter. Jeg vil fortælle kort om forskellige måder at lave chokoladetemperering og så bruge god tid på, sammen med dig, at temperer chokolade, så du føler dig sikker i at gøre det selv.

Du skal arbejde med:

  • Fyld i chokolader
  • Temperering af chokolade
  • Fyldning af chokoladerne
  • Teknikker til lukning af chokoladerne i formenen

Alle kommer til at lave min. 2 slags fyld, temperere chokolade min. 2 gange samt lave 2 forme med chokolader som man naturligvis får med hjem. Vi arbejder med kvalitetschokolade fra Callebaut, som er en rigtig lækker belgisk chokolade. Du får 45-60 stykker chokolade med hjem, alt efter hvilken tybe forme du vælger at arbejde med. Der vil være mulighed for at købe forme, skåle, chokolade m.m. med hjem til kursuspriser.

Tilmelding og kursusdatoer finder du her: Kurser

 

Men jeg vil også lave nogle kortere kurser til dem som ” bare” vil have styr på at temperer chokolade, og så får fyldet “foræret”.  Jeg laver den slags kurser i private hjem og medbringer alt udstyret.

Tøv ikke med at tage kontakt, så laver jeg et tilbud som passer til jeres arrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.