Chokoladekursus

Chokoladekursus, hvor du lavet dit eget fyld

Kan du samle 6 personer, så finder vi en dato.

Dette er et chokoladekursus for dig som gerne vil lære at temperere chokolade og lave fyldte chokolader i rigtige chokoladeforme.

På chokoladekurset bliver du guidet igennem, hvordan du kommer fra at stå med din nye chokoladeform i hånden til at vende færdige fyldte chokolader ud.

Jeg vil holde oplæg om forskellige typer af fyld og hvordan man kan pynte chokoladerne så det passer til fyldet. I skal smage på forskellige slags chokolade, fra lys til mørk men også forskellige kvaliteter. Jeg vil fortælle kort om forskellige måder at lave chokoladetemperering og så bruge god tid på, sammen med dig, at temperer chokolade, så du føler dig sikker i at gøre det selv.

På chokoladekurset skal du arbejde med:

  • Let pyntning af chokoladeskallerne
  • Fyld i chokolader
  • Temperering af chokolade – forskellige teknikker
  • Fyldning af chokoladerne
  • Teknikker til lukning af chokoladerne i formene.
  • Hvordan kan man bruge chokoladeresterne til f.eks. chokoladebrud og pålægschokolade.

Du høre om

  • pyntning af chokolader
  • Chokolades indhold og kakaosmør
  • Forskellige typer af forme til at støbe chokolader i
  • Opbevaring af chokolade

 

Alle kommer til at lave min. 2 slags fyld, temperere chokolade min. 2 gange samt lave 2 forme med chokolader som man naturligvis får med hjem. Vi arbejder med kvalitetschokolade fra Callebaut, som er en rigtig lækker belgisk chokolade. Du får ca 45 stykker chokolade med hjem, alt efter hvilken type forme du vælger at arbejde med. Jeg har alt udstyret klar som i kan låne. Der vil være mulighed for at købe forme, skåle, chokolade m.m. til kursuspriser. 

Chokoladekursus  :  5 timer. Pris: 1000,- kr. v. 6 personer + evt transport, hvis jeg skal komme til jer eller lokaleleje.

Kursussted: Har du et stort køkken eller har din arbejdsplads en kantine som vi kan være i, er det fint. Ellers har jeg mulighed for at leje lokale i Haubro, 9600 Aars

Instruktør: Sara Mols Græsborg. Lærer på Himmerlands Ungdomsskole, chocolatier uddannet, bageglad amatørbager og deltager i den store bagedyst i DR 2018.

Husk madpakke, forklæde og noget at transportere dine egne chokolader hjem i. Jeg medbringer resten af udstyret.

På kurset bruger vi super lækker chokolade fra Callebaut i Belgien. Du kan læse mere om chokoladen her:  www.barry-callebaut.com

 

 

Send en besked til mig her

 

 

 

Jeg laver mange forskellige slags kurser og event. Her kan du finde flere ideer: kurser og events