Denne mousse er syrlig og amarena kirsebærerne træder virkelig igennem med deres helt særlige smag. Mange vil tænke, at der er alkohol i moussen. Den passer godt sammen med en hvid chokolademousse i lagkage eller på en sød klæg browniebund med nødder.
7 blade husblas
4 dl god kirsebærsovs uden kirsebær
3,5 ss citronsaft
1,2 dl lage fra amarena kirsebær – kirsebærerne kan skærs i halve og er fantastiske som et lag i en kage!
0,5 l. fløde
Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Varm kirsebærsovs og citronsaft op i en gryde uden det kommer i kog og smelt husblassen heri. Tilsæt lagen fra amarena kirserbærerne og køl det ned til stuetemperatur.
Pisk fløden til en let flødeskum som lige kan danne toppe. Vend 1/3 del i kirsebærsovsen og dernæst de sidste 2/3 del.
Kom mousse i kageformen.