Kirsebærmousse med amarena kirsebær

Denne mousse er syrlig og amarena kirsebærerne træder virkelig igennem med deres helt særlige smag. Mange vil tænke, at der er alkohol i moussen. Den passer godt sammen med en hvid chokolademousse i lagkage eller på en sød klæg browniebund med nødder. 

7 blade husblas

4 dl god kirsebærsovs uden kirsebær

3,5 ss citronsaft

1,2 dl lage fra amarena kirsebær  – kirsebærerne kan skærs i halve og er fantastiske som et lag i en kage!

0,5 l. fløde

Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Varm kirsebærsovs og citronsaft op i en gryde uden det kommer i kog og smelt husblassen heri. Tilsæt lagen fra amarena kirserbærerne og køl det ned til stuetemperatur.

Pisk fløden til en let flødeskum som lige kan danne toppe. Vend 1/3 del i kirsebærsovsen og dernæst de sidste 2/3 del. 

Kom mousse i kageformen.

 

Browniebund med amarena kirsebær, når kageringen er kommet på er den klar til et lag kirsebærmousse.
Hvid chokolademousse i lagkage sammen med amarene kirsebærmousse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *