Passionsfrugtganache til fyldte chokolader

Mørk chokolade og en let syrlig frisk passionsfrugtganashe kan noget helt særligt. Her er min opskrift på passionsfrugtganache til fyldte chokolader

Jeg elsker passionsfrugt og denne her passionsfrugtganache smager fantastisk i fyldte chokolader.

Jeg har lavet min passionsfrugtganache i en konsistens hvor den bliver i skallen når man bider i chokoladen, men den er fortsat blød og cremet.

Jeg støber helst en mørk skal med 57,7% cacao, men man kan godt lave en kombination hvor man støber skallerne i mørk chokolade og lukker skallerne med en lys chokolade for at få lidt mere sødme i chokoladestykket.

 

Passionsfrugtganache

Forb. tid15 minutter

Ingredienser

  • 50 g Usødet passionsfrugt puré
  • 15 g glukosesirup 84%
  • 30 ml Piskefløde 38%
  • 150 g Hvid chokolade. Jeg bruger callebaut W2
  • 10 g smør

Sådan gør du

  • Kog passionsfrugtpure, glukosesirup og fløde op.
  • Hæld det over chokoladen. Lade det stå 1 min.
  • Rør det derefter sammen til en glat ganache. Start fra midten af skålen. Brug gerne en stavblender, så ganachen bliver ordenligt emulgeret/bladet.
  • Når ganachen er kølet ned til 30 grader røres 10 g blødt smør ind i ganachen. 
  •  Kom den i en sprøjtepose. Nu er det klar til brug.
  • Når du har sprøjtet det i dine chokoladeskaller skal du lade det sætte sig, gerne natten over inden du lukker skallerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering