Super lækre snobrød

Når det bliver lunt udenfor, skal der laves snobrød!

Denne opskrift giver gode sprøde brød.

Som pinde foretrækker jeg pil i en tykkelse, der passer til en pølse bagefter.

Snobrød

Ingredienser

  • 40 g smør
  • 5 dl mælk
  • 30 g gær
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 500 g hvedemel
  • 250 g grahamsmel, ølandshvede eller lign
  • 3 spsk olie

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret ved lav varme i en lille gryde.
  2. Tilsæt mælk og varm det til det er lunt (fingervarmt).
  3. Tag gryden af, og tilsæt gær.
  4. Hæld væsken i en skål, og tilsæt resten af ingredienserne.
  5. Rør blandingen grundigt sammen til dejen er smidig, men ikke hård.
  6. Lad dejen hæve under et vådt viskestykke i en times tid.
  1. Nu er dejen klar til at lave de lækreste snobrød!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.